Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Imax

Imax
Imax
  • Нов

  IMAX ARX-20 Ice Thermo...

  266,00 лв.
  Срахотно качество със зона на комфорт до -20 градуса!  
  • Нов

  Imax Atlantic Race Boat...

  589,00 лв.
  Imax Atlantic Race Boat Suit. Този плаващ костюм впечатлява със своя модерен дизайн и неограничената си свобода на движение. 100% водоустойчив с над 10000мм воден стълб. Много здрав, траен и износоустойчив материал "soft touch" 75x150D и 100% полиестер. Това прави костюма изключително лек. Този комплект ще ви осигури максимална защита дори и в най-тежките условия в сладка и солена вода.  100% водоустойчив с над 10000мм воден стълб Висока дишаемост ЕVA плаваща пяна с ниска плътност Мека 210Т 100% полиестерна подплата Защита от износване. Допълнително подсилен в областта на раменете и лактите Големи джобове за затопляне на ръцете с цип със силиконови капаци Регулируема качулка "Anglers Cut" позволява неограничена свобода на движението Защита от износване. Допълнително подсилване в седалищната област и на коленете Силно отразяващи светлоотразители Много здрави регулируеми презрамки включващи еластично неопреново рамо и гръб Широк колан за стягане през кръста Моля, обърнете внимание, че плаващия костюм сам по себе си не предоставя никаква гаранция за спасяване. Той служи като плаващо средство и предпазва от хипотермия. В зависимост от температурата на водата, той забавя времето, докато настъпи хипотермия, като по този начин създава времеви буфер за спасяване. От гледна точка на безопасност се предпочитат цели плаващи костюми, тъй като те не позволяват проникване на студена вода, но комфорта при костюма от две части е незаменим. При този вариант има възможност от бавно проникване на вода, която ще се затопля от телесната топлина и по този начин образува изолационен слой. Също така се препоръчва носенето на подходящо термо бельо. Костюмите имат сила на плаваемост от 50N. Средният човек се нуждае от 20-30N, за да остане на повърхността.  
  • Нов

  Imax Oceanic Thermo...

  255,00 лв.
  Риболовен костюм от две части 100% устойчив на вятър, дъжд и сняг 8.000мм воден стълб Много здрав Pongee плат (100% полиестер с PVC покритие)  Подплата от микро руно Сваляща се регулируема качулка Висока яка Големи джобове с цип и подплатени с полар Вътрешен джоб с цип Регулируеми маншети Устойчив на корозия двоен цип Ластични регулируеми тиранти със здрави пластмасови закопчалки Ако търсите топъл и водоустойчив костюм, Imax Oceanic Thermo Suit e точно за вас. Проектиран за зимно облекло той разполага с подплата от микро руно и поли филл запълване с плътност 160 g/ m2 за да осигури максимална топлина и в най-студените дни. Якето и гащеризона са изработени от 100% полиестер с PVC покритие за защита от дъжд и вятър.Якето е висока яка и регулируема качулка за максимален комфорт.  
  • Нов

  IMAX Thermo Suit Зимен...

  253,00 лв.
   Изключително топъл и водоустойчив термо костюм състоящ се от яке и гащеризон. Якето е подвижна качулка, големи външни джобове, както и вътрешен джоб с цип. Гащеризона е с много удобни регулируеми ластични тиранти със здрави закопчалки и два големи външни джоба. 100% защита от студ Перфектен за зимен риболов  Максимален комфорт