Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Yarie

Yarie
Yarie
 • Yarie Minimini Jig...

  7,90 лв.
  Yarie  Minimini Jig Head Neo е серия леки джиг глави с грамажи от 1.5гр, 2.5гр и 3.5гр. Оборудвани  са с висококачествена и здрава японска кука. Системата за задържане на примамка към главата е изключително щадяща и по този начин може да се използват дори и най-фините силиконови примамки.   Кука #4; 1.5гр Кука #4; 2.5гр Кука #4; 3.5гр
 • Yarie Ajimebagachi JH

  6,90 лв.
  1.0 g - кука #6 3.2 g - кука #4
 • Yarie Blender 2.1g...

  17,50 лв. От
  Yarie Blender е въртяща блесна, създадена за риболов на пъстърва, но отлично се представя и в риболова на кефал и костур. Трапецовидното тяло на утежнението и интегрираното листо на самата ос предотвратяват усукването на линията, което позволява ползването на фини линии. Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него. Teгло: 2.1гр Произведена с изключителна японска прецизност и внимание в Япония. Детайли можете да видите и прочетете в блог статията ни ТУК.  
 • Yarie Blender 3.5 g...

  17,50 лв. От
  Yarie Blender е въртяща блесна, създадена за риболов на пъстърва, но отлично се представя и в риболова на кефал и костур. Трапецовидното тяло на утежнението и интегрираното листо на самата ос предотвратяват усукването на линията, което позволява ползването на фини линии. Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него.   Произведена с изключителна японска прецизност и внимание в Япония.   Детайли можете да видите и прочетете в блог статията ни ТУК.
 • Yarie Blender 4.2 g...

  16,50 лв. От
  Yarie Blender е въртяща блесна, създадена за риболов на пъстърва, но отлично се представя и в риболова на кефал и костур. Трапецовидното тяло на утежнението и интегрираното листо на самата ос предотвратяват усукването на линията, което позволява ползването на фини линии. Блесната развърта моментално, без значение дали ловите по течението или задържате срещу него.   Произведена с изключителна японска прецизност и внимание в Япония.   Детайли можете да видите и прочетете в блог статията ни ТУК.
 • Yarie Dexter 2.5g...

  10,80 лв.
  Yarie Dexter е гама клатушки, които са по-тежки и има богат избор на цветове подходящи за всякакви ситуации. С тази клатушка се постига прецизен и зашеметяващ кастинг. Може да се облавя целия воден слой от повърхността до дъното и позволява различна скорост на водене, като дори при минимално обиране или пропадане, тази клатушка има провокираща за рибите игра. Отличен избор за риболов на пъстърва!   Тегло: 2.5гр