Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Lucky craft

Lucky craft
Lucky craft
 • Lucky Craft Air...

  18,80 лв.
  Lucky Craft Air S-Roller 2.4 g
 • Lucky Craft Bevy Popper...

  24,00 лв.
  Lucky Craft Bevy Popper 50
 • Lucky Craft Clutch SR...

  28,80 лв.
  Lucky Craft Clutch – воблер от типа кранк с изключително високочестотна и активна игра. Четирите варианта на газене SSR, SR, MR и XD позволяват облавянето на различни дълбочини с една и съща активна и провокираща игра. Оборудван е с волфрамови утежнения, които играят и ролята на тракалка.
 • Lucky Craft Commonsence...

  36,50 лв.
  Морски воблер, подходящ за риболов на всички морки хищници, оборудван с трансфер на тежестта от волфрамови утежнения и допълнителни стъклени тракалки.
 • Lucky Craft Cra-Pea MR...

  26,50 лв.
   Lucky Craft Cra-Pea MR е воблер с много активна игра. Неустоима хапка за кефали! Подходящ е за риболов на река и на затворени водоеми, а дълбочината на газене е от 0.6 до 1м. Оборудван е с две единични куки, които могат да бъдат подменени.
 • Lucky Craft Flash...

  39,00 лв. От
  Lucky Craft Flash Minnow Slim ~ Sea Finger е един от задължителните воблери в кутиите ви, когато става дума за морски риболов. Създаден специално за средиземноморските условия на риболов, воблерът имитира зарган и пясъчна змиорка по форма – основна храна за всички морски хищници. Еднакво добре работи както с агресивна и бърза техника на  водене, така и при бавно обиране, редувано с паузи.
 • Lucky Craft Flash...

  42,00 лв.
  Lucky Craft Flash Pointer 140 е създаден за да ви позволи да облавяте плитки плажове, прибои или разливи. При равномерно водене се отличава със собствена игра, а позволява и агресивно водене с туич. Освен плиткажите успешно можете да ловите с него и в дълбоки места с паузи, позволявайки му да потъне до желаната от вас дълбочина. 
 • Lucky Craft Flat...

  26,50 лв.
  Този воблер е създаен за риболов на американкси пъстърви в стояща вода. Широката и голяма лопатка позволяват на примаката да достига дълбочини 2.5 до 3 метра. Подходящ е и за риболов на река на места със слабо течение или за тролинг риболов на пъсътрва и кефал при по-ниска скорост.