Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Jackson

Jackson
Jackson
 • Jackson Artist FR55 Воблер

  28,80 лв.
  Воблерът Jackson Artist FR55 е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Изключително пъстървов воблер, който обаче лови и кефали, распери, и костури.
 • Jackson Artist FR70 /...

  36,80 лв. От
  Jackson Artist FR е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Страхотен воблер с която може да се хванат всякакви хищни риби.
 • Jackson Athlete 12F Воблер

  39,60 лв.
  Jackson Lures са добре известни със своето превъзходно покритие и иновативен дизайн. Jackson Athlete 12F е отличен воблер, подходящ за морски и сладководен риболов.
 • Jackson Athlete 55SFH...

  24,95 лв.
  Воблер на японския бранд Jackson. Предлага активна игра, при равномерно водене и туичване. Изключително стабилно поведение в спокойна вода, умерено и силно течение. Воблерът притежава неутрална плаваемост , която спомага провокирането дори на най-пасивните риби. Дълбочината на газене е 30-60см. Подбрани цветове, неустоими за гладните хищници. Чудесен избор за риболов на пъстърва, кефал и костур. 
 • Jackson Athlete Plus 45...

  24,95 лв.
  Предлага активна игра, при равномерно водене и туичване. С този малък воблер може да се постигнат завидни дистанции при замятане, дори и в най-тежките метеорологични условия. Отличен избор за риболов на пъстърва, кефал, костур и други хищни риби.
 • Jackson Athlete12SSP...

  36,50 лв.
  Jackson Athlete 12SSP
 • Jackson Athlete14SS Воблер

  39,60 лв.
  Воблерът Jackson Athlete 14SS е част от легендарната серия Athlete  на японската марка и е създаден за постигане на дистанция и стабилно поведение във всякакво време и вълни. При различна скорост на водене има различна игра. При по-бавно се поклаща от страна на страна, а при по- агресивно и бързо водене има вибрация и около оста на движение.
 • Jackson Bone Bait...

  12,50 лв.
  Jackson Bone Bait е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Тялото е оребрено, за да увеличат вибрацията при съпротивлението с водата. Изключителна успешна силиконова примамка за риболов на всякакви хищни риби. Много подходяща за употреба с офсетни куки и монтажи тип "незацепляйка".
 • Jackson Bone Bait 8.9cm...

  12,50 лв.
  Jackson Bone Bait е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Тялото е оребрено, за да увеличат вибрацията при съпротивлението с водата. Изключителна успешна силиконова примамка за риболов на всякакви хищни риби.
 • Jackson Chinukoro Hog...

  14,00 лв.
   Силиконова примамка, която е изключително подходяща за риболов на морски и сладководни хищници. Крайнити израстъци играят роля на "крачета", които се движат активно и създават провокиращи вибрации. Примамката е изключително успешна за употреба с офсетна кука, както и с леки глави. Препоръчваме я за риболов на бас ищука, както и за риболов на морски риби.