Захранки, ароматизатори и стръв

Активни филтри

 • Дип CZ Plasma Dip

  0,00 лв.
  Plasma Dip остава прикрепена към стръвта максимално дълго време благодарение на своята плътна консистенция подобна на гел. В допълнение на това не е нужно да чакате дълго време докато използвате този дип - просто потопете стръвта, изчакайте няколко секунди и може да започнете да ловите своята плячка.
 • Дип Sonu Liquid Flavour

  0,00 лв.
  Sonubaits предлага селекция от добре познати и утвърдени аромати за привличане на риба, които са идеално допълнение за пелети и всякаква друга стръв. Голямото разнообразие от аромати дава възможност на всеки риболовец сам да избере и експериментира с най-подходящия за съответната ситуация. Ароматът може да се добави часове преди да започнете с риболова или когато вече се подготвяте на брега.
 • Ароматизатор CZ...

  5,00 лв.
  Специалeн ароматен спрей, разработен за приложение върху меки и твърди примамки, дори върху естествени такива. Задържа се върху стръвта много по-дълго от обикновените аромати и изпуска неустоимата си миризма много продължително време.
 • Дип CZ Boilie Dip

  4,60 лв.
  Дип Carp Zoom Boilie Dip се предлага в различни аромати и опаковка от 80 милилитра. Увеличете ефективността на своите топчета като изберете този дип.
 • Кюспе гранула

  0,00 лв.
  *ВНИМАНИЕ: Предлага се в стек от 10 опаковки по 800гр.
 • Дип DB Sea Liquid...

  0,00 лв.
  Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream. Атрактантът се предлага с аромати Cheese и Shrimp&Sardine.
 • Течен ароматизатор...

  13,80 лв.
  Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов.
 • Плуващи топчета Ringers...

  0,00 лв.
  Ringers Banded Allsorts Pop-Ups предлагат микс от различни по цвят и размер топчета, които са идеални за бърза смяна на стръвта в зависимост от ситуацията.  
 • Ароматизатор Exotic

  0,00 лв.
  Този специално създаден аромат с екзотична нотка е неустоим като добавка към стръвта или захранката за шарана, платиката и голямата червеноперка.
 • Течен ароматизатор CZ...

  0,00 лв.
  Течен и концентриран ароматизатор от серията Amur Grass Carp, който намира приложение при допълнително овкусяване на различните видове стръв - пелети, топчета и други. Осигурява дълготраен аромат и не разтваря PVA. Препоръчителната доза е 20мл. на килограм или по-малко количество от ароматизатора.
 • Глина Terre De Riviere...

  0,00 лв.
  За утежняване на захранката, променяне на цвета или намаляване на хранителната й стойност.
 • Атрактант DB Premium...

  28,90 лв.
  Атрактант DB Premium Liquid Carp Food е качествен течен атрактант с богато съдържание на аминокиселини, натурални съставки и протеини. Той е идеален за целогодишна употреба при добавяне в минерални смеси или за овлажняване на бойлита и пелети. Препоръчителна доза за добавка към водата, с която ще овлажнявате 1 кг. бойлита или подхранваща смес е 50мл.