Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Cangaroo

Cangaroo
Cangaroo
 • PP Шише 150ml TIKI -...

  4,00 лв.
  Продуктът е за деца на възраст 0 месеца +.   Шишето е със силиконов биберон за новородено с антиколикова система, размер S (1 капка). То е със супер широко гърло и дизайн, позволяващ удобно захващане от майката. Максимлният обем на шишето е 150ml/5 oz.   Състав: Полипропилен, силикон. Без BPA. 
 • PP Шише 180ml Chickling...

  6,50 лв.
  Продуктът е предназначен за деца на възраст 0 месеца + и е със силиконов биберон за новородено с антиколикова клапа, размер S (1 капка). Към комплекта са включени дръжки за по - лесното захващане на шишето от детето. Състав: Полипропилен, силикон. Без съдържание на BPA.
 • PP Шише 210ml Пингвин -...

  5,00 лв.
  Продуктът е предназначен за деца на възраст 0 месеца +. Към комплекта са включени - система против колики, която предпазва и от разливане на млякото; силиконов биберон 0 + (размер S - 1 капка) и мек силиконов накрайник  6+ със клапа против колики. Накрайникът може да се използва при преминаване на детето от хранене с мляко към пиене на течности (вода/ сок). Към комплекта са включени дръжки за по - лесното захващане на шишето от детето. Състав: Полипропилен, силикон. Без BPA.
 • PP Шише 280ml Chickling...

  7,00 лв.
  Продуктът е предназначен за деца на възраст 3 месеца + и е със силиконов неразливащ се биберон с антиколикова клапа, размер X (4 капки - вариращ поток). Към комплекта са включени дръжки за по - лесното захващане на шишето от детето. Състав: Полипропилен, силикон. Без съдържание на BPA.
 • PP Шише 300ml Tiki -...

  6,50 лв.
  Продуктът е за деца на възраст 3 месеца +.   Шишето е със силиконов биберон с антиколикова система, размер X (вариращ поток, 4 капки). То е със супер широко гърло и дизайн, позволяващ удобно захващане от майката. Максимлният обем на шишето е 300ml/10 oz. Състав: Полипропилен, силикон. Без BPA. 
 • PP Шише 300ml Пингвин -...

  9,00 лв.
  Продуктът е предназначен за деца на възраст 3 месеца +. Към комплекта са включени - система против колики, която предпазва и от разливане на млякото; силиконов биберон 3 + (размер X - 4 капки, вариращ поток) и мек силиконов накрайник  6+ със клапа против колики. Накрайникът може да се използва при преминаване на детето от хранене с мляко към пиене на течности (вода/ сок). Към комплекта са включени дръжки за по - лесното захващане на шишето от детето. Състав: Полипропилен, силикон. Без BPA.