Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Mochtoys

Mochtoys
Mochtoys
 • Детска къща - 10425

  279,00 лв.
  Детска къщичка за игра. Къщичката има 1 врата, която се отваря и 3 прозореца. Предлага място за забавление и игра на Вашето дете. Лека и лесна за преместване и пренасяне. Реалистичен вид. Може да използва както у дома, така и навън. Забавен дизайн, специално създаден да задържи вниманието на Вашето дете и да му създаде много време за игра. Направена от висококачествена пластмаса, устойчива на метеорологичните условия.
 • Детска пързалка 205 см...

  164,00 лв.
  Пързалката е подходяща за деца над 12 месеца. Изработена от висококачествени материали, устойчиви на атмосферните условия. Пързалката е със стабилна и издръжлива конструкция, широката основа гарантира безопасно забавление за най-малките. Максимално поддържано тегло: 50 кг Дължината на улея на пързалката е 205 см. Воден улей.
 • Дъска за рисуване 2 В 1...

  48,00 лв.
  Голяма дъска, на която децата могат да творят и да се забавляват. Подпомага умственото развитие на Вашето дете. Комплектът съдържа магнитна дъска с таблица и дъска за рисуване. Комплектът съдържа: дъска за писане с тебешир, магнитна дъска с таблица за писане с маркери, 3 цветни тебешира, 1 маркер, 1 гъбка.
 • Картонена къща за...

  32,00 лв.
  Детска картонена къщичка за оцветяване; Продуктът е подходящ за деца над 3 години; Забавна и развлекателна, къщичката е изрисувана с различни елементи, които детето Ви ще може да оцвети.
 • Картонена къща за...

  30,00 лв.
  Детска картонена къщичка за оцветяване. Продуктът е подходящ за деца над 3 години. Забавна и развлекателна, къщичката е изрисувана с различни елементи, които детето Ви ще може да оцвети.    
 • Къща Happy - 11976

  193,00 лв.
  Детската къща Happy Village House със своят уникален дизайн, любов към детайла и подбрана комбинация от цветове, успешно пресъздава атмосферата на истинска извънградска къща. В основата на къщата може да откриете имитация на каменна облицовка, а страните са покрити с тематични цветни принтове. Прозорците имат опция за отваряне и затваряне. Изработена от висококачествени материали и бои, които са безопасни за здравето на Вашето дете.
 • Къща с кухня - 11392

  261,00 лв.
  Къщата е изработена от висококачествена издръжлива пластмаса. Размерът на къщата е достатъчен, за да побере няколко деца едновременно, което осигурява невероятни възможности за съвместни игри на деца на свеж въздух. Детската къща е предназначена да изключва остри ръбове, така че е абсолютно безопасно за децата. Лесно се монтира и разглобява.
 • Къща с ограда - 10498

  318,00 лв.
    Детска къщичка за игра. Къщичката има 1 врата, която се отваря, 3 прозореца и оградка с малко обособено предно дворче, в което се влиза през отделна врата; Предлага място за забавление и игра на Вашето дете; Лека и лесна за преместване и пренасяне, с реалистичен вид. Може да използва както у дома, така и навън; Забавен дизайн, специално създаден да задържи вниманието на Вашето дете и да му създаде много време за игра; Направена от висококачествена пластмаса, устойчива на метеорологичните условия.