Съдове за смет

Пластмасова кофа на колела, 120 литра, зелена
69,90 лв.
73,50 лв. -3,60 лв.
(с данък)
Пластмасова кофа, кош комплект с 2 колела и капак, за събирането на битови и промишлени отпадъци. Произведена от 100% първичен полиетилен с висока плътност (HDPE) с нов инвовативен дизайн. Отговарят на европейска норма EN 840-1. Технически характеристики: Вместимост:120 л. Тегло:8.5 кг А, височина:945 мм B, дължина:470 мм C, дълбочина:540 мм D: 900 мм E, диаметър на колелата: 200 мм По заявка допълнителни цветове Запитване за оферта и повече информация Моля, попълнете формата за да ни изпратите запитване или бърза поръчка | Ние ще се свържем с вас Имам интерес към продукт: Съгласявам се предоставените от мен данни да бъдат обработвани за целите на изпращане на запитване или поръчка.
Пластмасова кофа на колела, 120 литра, жълта
79,90 лв.
(с данък)
Пластмасова кофа комплект с 2 колела и капак, за събирането на битови и промишлени отпадъци. Произведена от 100% първичен полиетилен с висока плътност (HDPE) с нов инвовативен дизайн . Отговарят на европейска норма EN 840-1. Подходящят за разделно събиране на отпадъци, вижте и другите контейнери за разделно събиране на отпадъци. Технически характеристики: Вместимост:120 л. Тегло:8.5 кг А, височина:945 мм B, дължина:470 мм C, дълбочина:540 мм D: 900 мм E, диаметър на колелата: 200 мм По заявка допълнителни цветове Запитване за оферта и повече информация Моля, попълнете формата за да ни изпратите запитване или бърза поръчка | Ние ще се свържем с вас Имам интерес към продукт: Съгласявам се предоставените от мен данни да бъдат обработвани за целите на изпращане на запитване или поръчка.
Пластмасова кофа на колела, 120 литра, синя
79,90 лв.
(с данък)
Пластмасова кофа комплект с 2 колела и капак за събирането на битови и промишлени отпадъци. Отговарят на европейска норма EN 840-1. Подходящят за разделно събиране на отпадъци, вижте и другите контейнери за разделно събиране на отпадъци. Произведена от 100% първичен полиетилен с висока плътност (HDPE) с нов инвовативен дизайн. Технически характеристики: Вместимост:120 л. Тегло:8.5 кг А, височина:945 мм B, дължина:470 мм C, дълбочина:540 мм D: 900 мм E, диаметър на колелата: 200 мм По заявка допълнителни цветове Запитване за оферта и повече информация Моля, попълнете формата за да ни изпратите запитване или бърза поръчка | Ние ще се свържем с вас Имам интерес към продукт: Съгласявам се предоставените от мен данни да бъдат обработвани за целите на изпращане на запитване или поръчка.
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак, 32 литра, Burdem
11,90 лв.
(с данък)
Дълготраен пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак с обем 32 литра. Изкючително дебелостенна и еслатичнна пластмаса за масова и ежедневна употреба. Идеален за дома, баняа или офис, както и за ресторанти и заведения. Изработен от качествена пластмаса; Декоративен дизайн; Обем: 32 литра
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак 16л
8,90 лв.
(с данък)
Пластмасово кошче с люлеещ капак с обем 16 литра в различни цветове, гланциран цвят. Кошчета подходящи за дома, кухня, офис, тоалетни и заведения. Кошчета за многократна употреба; В 4 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 16 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак 28л
13,20 лв.
(с данък)
Пластмасово кошче с люлеещ капак с обем 28 литра в различни цветове, гланцирани кошчета. Кошче за битови отпадъци, подходящо за дома, кухня, офис, тоалетни, заведения и друго. Изработено от качествена пластмаса. Кошчета за многократна употреба; В 4 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 28 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
Кош за отпадъци Burdem дантела 6 литра Roto Group
5,90 лв.
(с данък)
Изкючително интересно и елегантно кошче за отпадъци. Идеален за дома, банята или офиса, дълготраен продукт с перфектна изработка и имитация на дантела. Изработен от качествена пластмаса; Декоративен дизайн; Предлага се в 7 неворятно красиви цвята; Размери и обем: 6 литра
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак 4л, Burdem, сиво
3,60 лв.
(с данък)
Блестящо kачествен пластмасово кошче с перфектна изработка. Пластмасово кошче подходящо за дома, офиса, близо до кафе машината и други мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ дизайн в сив цвят; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак 4л, Burdem, бяло
3,60 лв.
(с данък)
Блестящо пластмасово кошче в снежно бял цвят.  Подходящо за дома или офиса, близо до кафе машината и други мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ бял цвят; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн или за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак 4л, Burdem, синьо
3,60 лв.
(с данък)
Блестящо пластмасово кошче от качествена пластмаса в нежнен син нюанс. Подходящо като помощно кошче  за кухня или баня, както и дуги мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ дизайн; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак 4л, Burdem, бежово
3,60 лв.
(с данък)
Блестящо пластмасово кошче с капак в бежов цвят и перфектна изработка. Кошче подходящо за дома, кухнята или офиса, близо до кафе машината, както и  други мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ дизайн в кафяово-бежов цвят; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
Пластмасов кош за отпадъци с педал 14л
12,40 лв.
(с данък)
Изкючително практично и качествено пластмасово кошче с педал и капак в интересни гланцирани цветове. Кошче за боклук перфектно за употреба в тоалетна, баня и кухня. Изработено от качествена пластмаса. Кошчета за многократна употреба; В 3 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 14 литра Пазарувайте онлайн или по-телефон! За тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!