Филтриране по

Марка

Марка

Цена

Цена

 • 3,00 лв. - 153,00 лв.

Съдове за смет

Активни филтри

  • -3,60 лв.

  Пластмасова кофа на...

  69,90 лв. 73,50 лв.
  Пластмасова кофа, кош комплект с 2 колела и капак, за събирането на битови и промишлени отпадъци. Произведена от 100% първичен полиетилен с висока плътност (HDPE) с нов инвовативен дизайн. Отговарят на европейска норма EN 840-1. Технически характеристики: Вместимост:120 л. Тегло:8.5 кг А, височина:945 мм B, дължина:470 мм C, дълбочина:540 мм D: 900 мм E, диаметър на колелата: 200 мм По заявка допълнителни цветове Запитване за оферта и повече информация Моля, попълнете формата за да ни изпратите запитване или бърза поръчка | Ние ще се свържем с вас Имам интерес към продукт: Съгласявам се предоставените от мен данни да бъдат обработвани за целите на изпращане на запитване или поръчка.
 • Пластмасова кофа на...

  79,90 лв.
  Пластмасова кофа комплект с 2 колела и капак, за събирането на битови и промишлени отпадъци. Произведена от 100% първичен полиетилен с висока плътност (HDPE) с нов инвовативен дизайн . Отговарят на европейска норма EN 840-1. Подходящят за разделно събиране на отпадъци, вижте и другите контейнери за разделно събиране на отпадъци. Технически характеристики: Вместимост:120 л. Тегло:8.5 кг А, височина:945 мм B, дължина:470 мм C, дълбочина:540 мм D: 900 мм E, диаметър на колелата: 200 мм По заявка допълнителни цветове Запитване за оферта и повече информация Моля, попълнете формата за да ни изпратите запитване или бърза поръчка | Ние ще се свържем с вас Имам интерес към продукт: Съгласявам се предоставените от мен данни да бъдат обработвани за целите на изпращане на запитване или поръчка.
 • Пластмасова кофа на...

  79,90 лв.
  Пластмасова кофа комплект с 2 колела и капак за събирането на битови и промишлени отпадъци. Отговарят на европейска норма EN 840-1. Подходящят за разделно събиране на отпадъци, вижте и другите контейнери за разделно събиране на отпадъци. Произведена от 100% първичен полиетилен с висока плътност (HDPE) с нов инвовативен дизайн. Технически характеристики: Вместимост:120 л. Тегло:8.5 кг А, височина:945 мм B, дължина:470 мм C, дълбочина:540 мм D: 900 мм E, диаметър на колелата: 200 мм По заявка допълнителни цветове Запитване за оферта и повече информация Моля, попълнете формата за да ни изпратите запитване или бърза поръчка | Ние ще се свържем с вас Имам интерес към продукт: Съгласявам се предоставените от мен данни да бъдат обработвани за целите на изпращане на запитване или поръчка.
 • Пластмасов кош за...

  13,20 лв.
  Пластмасово кошче с люлеещ капак с обем 28 литра в различни цветове, гланцирани кошчета. Кошче за битови отпадъци, подходящо за дома, кухня, офис, тоалетни, заведения и друго. Изработено от качествена пластмаса. Кошчета за многократна употреба; В 4 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 28 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Пластмасов кош за...

  8,90 лв.
  Пластмасово кошче с люлеещ капак с обем 16 литра в различни цветове, гланциран цвят. Кошчета подходящи за дома, кухня, офис, тоалетни и заведения. Кошчета за многократна употреба; В 4 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 16 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Кош за отпадъци Burdem...

  5,90 лв.
  Изкючително интересно и елегантно кошче за отпадъци. Идеален за дома, банята или офиса, дълготраен продукт с перфектна изработка и имитация на дантела. Изработен от качествена пластмаса; Декоративен дизайн; Предлага се в 7 неворятно красиви цвята; Размери и обем: 6 литра
 • Пластмасов кош за...

  3,60 лв.
  Блестящо kачествен пластмасово кошче с перфектна изработка. Пластмасово кошче подходящо за дома, офиса, близо до кафе машината и други мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ дизайн в сив цвят; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Пластмасов кош за...

  3,60 лв.
  Блестящо пластмасово кошче в снежно бял цвят.  Подходящо за дома или офиса, близо до кафе машината и други мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ бял цвят; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн или за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Пластмасов кош за...

  3,60 лв.
  Блестящо пластмасово кошче от качествена пластмаса в нежнен син нюанс. Подходящо като помощно кошче  за кухня или баня, както и дуги мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ дизайн; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Пластмасов кош за...

  3,60 лв.
  Блестящо пластмасово кошче с капак в бежов цвят и перфектна изработка. Кошче подходящо за дома, кухнята или офиса, близо до кафе машината, както и  други мяста където се изхвърлят отпадъци и боклук с малък обем. Изработено от качествена пластмаса; Блестящ дизайн в кафяово-бежов цвят; Обем: 4 литра Пазарувайте онлайн за тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Пластмасов кош за...

  12,40 лв.
  Изкючително практично и качествено пластмасово кошче с педал и капак в интересни гланцирани цветове. Кошче за боклук перфектно за употреба в тоалетна, баня и кухня. Изработено от качествена пластмаса. Кошчета за многократна употреба; В 3 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 14 литра Пазарувайте онлайн или по-телефон! За тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!
 • Пластмасов кош за...

  8,90 лв.
  Изкючително практично и качествено малко пластмасово кошче с педал и капак в интересни гланцирани цветове, бяло, сиво и синьо. Кошче с педал за отпадъци, перфектно за употреба в тоалетна, баня и кухня. Изработено от качествена пластмаса. Кошчета за многократна употреба; В 3 цвята; Гланцирани, лесни за почистване; Обем: 8,5 литра Пазарувайте онлайн или по-телефон! За тъговия на едро с домашни потреби и стоки за дома, моля, свържете се с нас!