Декорация

Активни филтри

 • Саксия Обувка голяма, L

  58,20 лв.
  Декоративна саксия Обувка, за на открито или закрито. Интересна декорация за градини, паркове и заведения. Засадете декоративно растение в тази саксия и имате един интересен незабравим детайл. Изработена от полиетилен, тип пластмаса с двойно дъно; Дълготрайна, Удароустойчива и УВ стабилизрана саксия; Размери: дължина 55cm, ширина 30cm, висина 34cm. Вижте всички градински декорации!
 • Дядо Коледа мини, XS

  25,90 лв.
  Светеща фигура Дядо Коледа (Дядо Мраз). Перфектна за подарък и за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура. Комплект със светещо устойство. Размери: д 16cm, ш 16cm, в 39cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
 • Чешма Дионис

  57,90 лв.
  Чешма Дионис, градинска мивка за стена с уникален дизайн. Дълготрайна, Удароустойчива, УВ стабилизирана и не променя цвята. Изработена от високо качествен полиетилен в едно парче; Отвора за сифона не е направен, но е означен; Отворите се пробиват с бор корона; В цената е включено само полиетиленовата част, без кран и болтове; Размери: дължина 25cm, ширина 48cm, висина 73cm.
 • Дядо Коледа малък, S

  45,60 лв.
  Светеща фигура Дядо Коледа перфектна за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива, дълготрайна фигура, сертифицирана за външна или вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 15cm, ш 17cm, в 60cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
 • Дядо Коледа среден, M

  88,70 лв.
  Светеща фигура Дядо Коледа перфектна за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера! Перфектна за комбинация с отаналите размери! Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 25cm, ш 42cm, в 83cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
 • Чешма Слънце

  67,50 лв.
  Чешма Слънце, градинска мивка за монтаж на стена с болтове. Чешма с корито и заводски направени отвори, за кран, сифон и болтове. Практична мивка с уникален дизайн, марка ROTO. Изработена от високо качествен полиетилен в едно парче; Дълготрайна, Удароустойчива, УВ стабилизирана и не променя цвята; В цената е включено само полиетиленовата част, без кран и болтове. Размери: дължина 37cm, ширина 34cm, височина 65cm.
  • -22,00 лв.

  Стол ратан бял

  139,00 лв. 161,00 лв.
  Ратанови мебели, като столове и маси изработени от висококачествен полиетилен в едно парче, без плетки. Използваме мебелите, в градината или двора, на балкон / тераса или на друго място, това Ви дава възможност да се възползвате напълно от слънцето и съще времено да знаете че Вашите мебели са УВ стабилизирани. Дизайнирани в ратанов стил, което ги прави толкова привлекателни колкото традиционната ратанова градинска мебел само по-силни, по-лесна поддръжка и водоустойчиви. РОТО  ратанова градинска мебел достъпна като комплект мебел, или като отделни столове и маси, за да отговарят на нуждите на всеки клиент. Отделно специална Възглавница за стола. Размери: 63х70х78