Дядо Коледа мини, XS
24,90 лв.
26,70 лв. -1,80 лв.
(с данък)
Светеща фигура Дядо Коледа (Дядо Мраз). Перфектна за подарък и за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура. Комплект със светещо устойство. Размери: д 16cm, ш 16cm, в 39cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Саксия Обувка голяма, L
58,20 лв.
(с данък)
Декоративна саксия Обувка, за на открито или закрито. Интересна декорация за градини, паркове и заведения. Засадете декоративно растение в тази саксия и имате един интересен незабравим детайл. Изработена от полиетилен, тип пластмаса с двойно дъно; Дълготрайна, Удароустойчива и УВ стабилизрана саксия; Размери: дължина 55cm, ширина 30cm, висина 34cm. Вижте всички градински декорации!
Чешма Дионис
57,90 лв.
(с данък)
Чешма Дионис, градинска мивка за стена с уникален дизайн. Дълготрайна, Удароустойчива, УВ стабилизирана и не променя цвята. Изработена от високо качествен полиетилен в едно парче; Отвора за сифона не е направен, но е означен; Отворите се пробиват с бор корона; В цената е включено само полиетиленовата част, без кран и болтове; Размери: дължина 25cm, ширина 48cm, висина 73cm.