Хладилници

KIR81AFE0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане VitaFresh Plus
1614,15 лв.
1899,00 лв. -15%
(с данък)
Хладилник с клас на енергийна ефективност A++, отделение VitaFresh plus и система TouchControl: особено ефикасен – запазва плодовете и зеленчуците свежи до два пъти по-дълго време. VitaFresh: богати на витамини плодове и зеленчуци остават пресни за по-дълго време в чекмедже с контролиран климат. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу.
KUL15AFF0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане под плот
1104,15 лв.
1299,00 лв. -15%
(с данък)
Хладилник за долно вграждане с клас на енергийна ефективност F и контейнер за зеленчуци: идеално място за съхранение за плодове и зеленчуци – много ефикасен. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Клас на енергийна ефективност F: охлажда изключително ефикасно.
KIR81VSF0 | Серия 4 – Хладилник за вграждане
1529,15 лв.
1799,00 лв. -15%
(с данък)
Хладилник с електронен контрол на температурата и чекмедже за зеленчуци: задавате желаната температура точно и лесно. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. SuperCooling: по-бързо охлажда новите продукти, като по-този начин се предпазва вече охладената храна. Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно.