Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Scierra

Scierra
Scierra
 • Scierra Badge Baseball...

  25,00 лв.
  Класическа шапка с елегантно кръгло лого Scierra отпред.
 • Scierra Fusiontech...

  229,00 лв.
  Най-доброто трислойно водоустойчиво wading яке, когато става на въпрос за съотношение цена-качество!
 • Scierra Helmsdale...

  350,00 лв.
  Scierra Helmsdale 20.000 Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
 • Scierra Helmsdale Chest...

  350,00 лв.
  Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
 • Scierra Helmsdale...

  139,00 лв.
   100% водоустойчив панталон подходящ за риболов, туризъм и ежедневна употреба. Съчленени колене позволяват свободно движение без никакви ограничения. Много издръжлив и лек материал.
 • Scierra Helmsdale...

  205,00 лв.
  Helmsdale Wading е 2-слойно яке 100% водоустойчиво и много дишащо, което улеснява регулирането на температурата и ви кара да се съсредоточите върху риболова. По-късият дизайн го прави идеален за газене.
 • Scierra Helmsdale Waist...

  350,00 лв.
  Дишащите панталони за газене Scierra Helmsdale са идеалното съотношение между комфорт и издръжливост.
 • Scierra Insulated Body...

  125,00 лв.
   Изолиращият слой, който отдалечава студената водата от тялото на риболовеца, е от съществено значение, за да задържа телесната температура и да ви стопля. Този костюм е едно отлично решение, което изолира краката и горната част на тялото. Еластичната материя ви дава максимална подвижност!
 • Scierra Kenai 15.000...

  255,00 лв.
  Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp. Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Талията е висока, обхващаща кръст, а широкият регулируем неопренов колан ви гарантира максимален комфорт по време на риболов. Завръшека е PVC ботуш с дълбок грайфер.
 • Scierra Kenai Chest...

  230,00 лв.
  Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp. Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Голям джоб на гърдите, който е с водоотблъскващ цип. Тирантите са регулируеми за максимален комфорт а колана е широк и неопренов. Неопреновите чорапи са с дебелина 5мм, а подметката е гумирана. Предпазител с ластик и закачалка за обувката в областта на глезена против чакъл и боклуци.