Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Reins

Reins
Reins
 • Reins Aji Ringer 1.5 /...

  10,90 лв.
  Reins Aji Ringer 1.5" e неустоимо предложенние за любителите на лайт и ултралайт риболова. Предлага актрактивна игра и вибрации, благодарение на своето оребрение и форма. Способнен да провокира дори най-мнителните риби. В допълнение към мекотата, издръжливостта и качеството на силиконите Reins, те разполагат и с неповторим аромат и вкус на скарида, които допълнително допринасят за успешен улов. Този модел на марката е специално проектиран за риболов на сафрид, като същевременно се представя отлично и при риболов на костур. Незаменима примамка за всеки лайт риболовец !  Произведено в Япония !  
 • Reins Aji Ringer Shad...

  11,90 лв.
  Aji Ringer Shad е силиконова примамка от серията Aji, създадена специално за риболов на сафрид и други по-малки риби от брега. Оребреното тяло, напречното триъгълно сечение и малката опашка, придават на Aji Ringer Shad невероятно реалистична игра. Дизайнерите от Reins са се погрижили за изключително голямата цветова гама. Произведено в Япония !
 • Reins Ajiringer Box III...

  24,90 лв. От
  Водоустойчива кутия с много прорези за съхраняване на джигови глави и куки с различни форми и размери.Капакът е прозрачен и съдърйанието е лесно видимо.
 • Reins Ajiringer Box IV...

  18,90 лв.
  Водоустойчива кутия с подвижни отделения за съхранение на вашите примамки или аксесоари.
 • Reins Ajiringer Jig...

  8,90 лв.
  Reins Ajiringer Jig Head са джиг глави предназначени за ползване с малки силиконови примамки. 5 броя в опаковка
 • Reins Bubbling Shad 2.0...

  12,90 лв.
  Reins Bubbling Shad е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Марката е една от най-популярните в цял свят, известна с качеството и ефективността на продуктите си. Конкретния модел Bubbling Shad е модел с широка пета, която предизвиква силна и високочестотна вибрация при движението си във водата. Въпреки размера си от 5 см, тялото е оребрено с релефни пръстени 10 на брой, за да увеличат вибрацията при съпротивлението с водата. Самото тяло на силиконовата рибка е с формс на призма по дължината си. С тези си храктеристики Bubbling Shad е една изключително активна примамка, предизвикваща инстинктивна атака дори на пасивни риби. Допълнение към тези характеристики е вкусът и ароматът, които са запазена марка за материала на силиконите на японската марка Reins.     Овкусен и ароматизиран с с вкус и мирис на скарида; UV цветове и материал; светещи цветове; 5 см дължина, широка пета; изключителна здравина на материала; 9 или 12 бр в пакет в зависимост от цвета;          
 • Reins Cross Lock Snaps...

  5,50 лв.
  10 броя в опаковка
 • Reins Easy Lock Snaps...

  4,90 лв.
  10 броя в опаковка