Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Libra lures

Libra lures
Libra lures
 • Libra Dying Worm 70...

  14,50 лв.
  Дължина: 70мм Брой в опаковка: 15     LIBRA DYING WORM имитира земен червей, който е истинска класика сред най-използваните примамки на червеи.   Вложена е много работа в усъвършенстването на неговата форма, дебелина и подходяща дължина. Използването на супер мек и еластичен материал направи възможно постигането на отличната работа на примамката. Дори и най-малкото движение на върха на пръчката или въртенето на водата го кара да се държи като жив червей.   Когато се движи надолу по течението, той перфектно провокира риби, които не са в състояние да устоят на естествените му движения.
 • Libra Dying Worm 80...

  14,50 лв.
  Дължина: 70мм Брой в опаковка: 15   DYING WORM имитира земен червей, който е истинска класика сред най-използваните примамки на червеи.   Вложена е много работа в усъвършенстването на неговата форма, дебелина и подходяща дължина. Използването на супер мек и еластичен материал направи възможно постигането на отличната работа на примамката. Дори и най-малкото движение на върха на пръчката или въртенето на водата го кара да се държи като жив червей.   Когато се движи надолу по течението, той перфектно провокира риби, които не са в състояние да устоят на естествените му движения.
 • Libra LARGO SLIM 34 Без...

  14,50 лв.
  Largo Slim е по-малка и по-тънка версия на класическото Largo. Тази малка ларва има голям потенциал да провокира предпазливи риби, благодарение на подходящата си форма и материала, от който е направена. Той е разработен за доста интензивен риболов, където ключът към успеха често е да се даде малка стръв и когато рибата се храни с дребни насекоми, което често се случва през летните ниски потоци в реките. Въоръжен с малка джига глава към вашия комплект, той ще изкушава най-недоверчивите риби. Създаден като стръв за малки реки и потоци. Дължина: 34мм Брой в опаковка: 12
 • LIbra LARVA 30 Без миризма

  14,50 лв.
  LARVA е водещият модел на компанията Libra Lures. Ларвите са най-често консумирана храна от пъстърва, кефал, иде и бяла рибка, основна независимо от сезона. Стотици часове тестване, анализ и метаморфоза на този модел направиха имитацията на нашите ларви, подходящата му геометрия и използването на уникална смес го правят почти перфектна примамка, което го прави подходящ както за течащи, така и застояли води. Ларвата със сигурност ще бъде конкурентен убиец и на състезания в областта на пъстърва, когато лови риба дъгова пъстърва и други риби от сьомга. Насекомото хризалис е основната храна на много видове риба. Уникалните свойства на материала означават, че дори и най-внимателната пъстърва няма да може да устои на страхотната и мека какавида. Добре обмислената форма на примамката я кара да реагира дори и при най-малкото движение на върха на пръта. Дава широк спектър от възможности на рибаря. Дължина: 30мм Брой в опаковка: 15
 • Libra LARVA 35 Без миризма

  14,50 лв.
  LARVA е водещият модел на компанията Libra Lures. Ларвите са най-често консумирана храна от пъстърва, кефал, иде и бяла рибка, основна независимо от сезона. Стотици часове тестване, анализ и метаморфоза на този модел направиха имитацията на нашите ларви, подходящата му геометрия и използването на уникална смес го правят почти перфектна примамка, което го прави подходящ както за течащи, така и застояли води. Ларвата със сигурност ще бъде конкурентен убиец и на състезания в областта на пъстърва, когато лови риба дъгова пъстърва и други риби от сьомга. Насекомото хризалис е основната храна на много видове риба. Уникалните свойства на материала означават, че дори и най-внимателната пъстърва няма да може да устои на страхотната и мека какавида. Добре обмислената форма на примамката я кара да реагира дори и при най-малкото движение на върха на пръта. Дава широк спектър от възможности на рибаря. Дължина: 35мм Брой в опаковка: 12
 • Libra LARVA 45 Без миризма

  14,50 лв.
  LARVA е водещият модел на компанията Libra Lures. Ларвите са най-често консумирана храна от пъстърва, кефал, иде и бяла рибка, основна независимо от сезона. Стотици часове тестване, анализ и метаморфоза на този модел направиха имитацията на нашите ларви, подходящата му геометрия и използването на уникална смес го правят почти перфектна примамка, което го прави подходящ както за течащи, така и застояли води.Ларвата със сигурност ще бъде конкурентен убиец и на състезания в областта на пъстърва, когато лови риба дъгова пъстърва и други риби от сьомга. Насекомото хризалис е основната храна на много видове риба. Уникалните свойства на материала означават, че дори и най-внимателната пъстърва няма да може да устои на страхотната и мека какавида. Добре обмислената форма на примамката я кара да реагира дори и при най-малкото движение на върха на пръта. Дава широк спектър от възможности на рибаря. Дължина:45мм Брой в опаковка:8
 • Libra Lures FATTY DWORM...

  14,50 лв.
  Дължина: 65мм Брой в опаковка: 10бр Fatty D'Worm е един от най-големите модели на марката. Той е създаден за селективен риболов на едра, дива балканкса пъстърва в реки, както и за дъгова пъстърва в езера. Перфектната примамка за студения сезон, когато водата е ниска и рибите не са много активни. Страхотна дебела опашка, изключително добра имитация на истински вкусен червей подлудява рибите.
 • Libra Lures FATTY DWORM...

  14,50 лв.
  Дължина: 75мм Брой в опаковка: 8бр Fatty D'Worm е един от най-големите модели на марката. Той е създаден за селективен риболов на едра, дива балканкса пъстърва в реки, както и за дъгова пъстърва в езера. Перфектната примамка за студения сезон, когато водата е ниска и рибите не са много активни. Страхотна дебела опашка, изключително добра имитация на истински вкусен червей подлудява рибите.
 • Libra Lures KUKOLKA 27...

  14,50 лв.
  Дължина: 27мм Брой в опаковка: 15 Kukolka е основното оръжие при риболов на дъгова пъстърва, а най-голямото му предимство е формата и профила на тялото, което прави примамката перфектна за почти всички техники за воденето му. От естествено фино плуване до агресивно потрепване. При проектирането на Kukolka поставяме голям акцент върху структурата на сегментите на пръстените и тяхната яснота, така че те да се открояват от околната среда във водата и бързо да фокусират погледа на рибата върху себе си. Това е от голямо значение, особено в бистри води и тези с ниска прозрачност.  
 • Libra Lures KUKOLKA 42...

  14,50 лв.
  Дължина:42мм Брой в опаковка:10 Kukolka е основното оръжие при риболов на дъгова пъстърва, а най-голямото му предимство е формата и профила на тялото, което прави примамката перфектна за почти всички техники за воденето му. От естествено фино плуване до агресивно потрепване. При проектирането на Kukolka поставяме голям акцент върху структурата на сегментите на пръстените и тяхната яснота, така че те да се открояват от околната среда във водата и бързо да фокусират погледа на рибата върху себе си. Това е от голямо значение, особено в бистри води и тези с ниска прозрачност.  
 • Libra Lures LARGO SLIM...

  14,50 лв.
  Дължина: 34мм Брой в опаковка: 12 Largo Slim е по-малка и по-тънка версия на класическото Largo. Тази малка ларва има голям потенциал да провокира предпазливи риби, благодарение на подходящата си форма и материала, от който е направена. Той е разработен за доста интензивен риболов, където ключът към успеха често е да се даде малка стръв и когато рибата се храни с дребни насекоми, което често се случва през летните ниски потоци в реките. Въоръжен с малка джига глава към вашия комплект, той ще изкушава най-недоверчивите риби. Създаден като стръв за малки реки и потоци.
 • Libra Lures LARGO SLIM...

  14,50 лв.
  Дължина: 28мм Брой в опаковка: 15 Largo Slim е по-малка и по-тънка версия на класическото Largo. Тази малка ларва има голям потенциал да провокира предпазливи риби, благодарение на подходящата си форма и материала, от който е направена. Той е разработен за доста интензивен риболов, където ключът към успеха често е да се даде малка стръв и когато рибата се храни с дребни насекоми, което често се случва през летните ниски потоци в реките. Въоръжен с малка джига глава към вашия комплект, той ще изкушава най-недоверчивите риби. Създаден като стръв за малки реки и потоци.