Препарати срещу хлебарки и дървеници

ПЕНТА 250 ФОРТЕ
14,00 лв.
(с данък)
Пента 250 форте е инсектицид, акарацид и биоцид срещу мухи, комари, oси, бълхи, хлебарки, мравки, кърлежи, дървеници, стоножки и други летящи и пълзящи насекоми.
DRAKER RTU 400 ML SPRAY
10,60 лв.
(с данък)
Микрокапсулиран и готов за употреба инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, мравки, комари, дървеници, бълхи, кърлежи и други.
КЛИНЕС
8,80 лв.
(с данък)
Против хлебарки и мравки Биоцид за борба с хлебарки и мравки в жилищни помещения, обекти с обществено предназначение, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, ветеринарни обекти и други.
Фипронил спрей
9,00 лв.
(с данък)
Фипронил спрей е готов за употреба инсектицид с широко приложение срещу кокошинки, кърлежи, въшки, бълхи и други ектопаразити, които пренасят зарази по домашните ви любимци.
Фипронил капки
7,20 лв.
(с данък)
Фипронил спот он е противопаразитни капки срещу бълхи, въшки, кърлежи, космояди и други паразити по домашни гълъби.
ОЙЛ ГАРД
8,60 лв.
(с данък)
ОЙЛ ГАРД е природен продукт - инсектицид с масло от НИМ, масло от здравец, масло от цитронела, масло от чаено дърво и масло от лавандула. Предназначен е за употреба върху домашни любимци, хора и повърхности.
ОЙЛ ГАРД СПОТ ОН
6,60 лв.
(с данък)
ОЙЛ ГАРД СПОТ ОН е природен продукт - инсектицид с масло от НИМ, масло от здравец, масло от цитронела, масло от чаено дърво и масло от лавандула. Предназначен е за употреба върху домашни любимци, хора и повърхности. Препарата действа отблъскващо на бълхи,
ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO
6,50 лв.
(с данък)
ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO е микрокапсулиран инсектицид(биоцид) за борба с широк спектър летящи и пъзящи насекоми в дома и градината. Напълно биоразградим и без остатъчни миризми. Много дълготраен ефект - до ШЕСТ МЕСЕЦА.
СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ
4,80 лв.
(с данък)
СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ е мощна концентрация на три активни съставки за борба с широк спектър битови неприятели - хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, дървеници и др.
АЛФАСЕКТ
6,00 лв.
(с данък)
АЛФАСЕКТ е аналог на ФЕНДОНА, със същия състав на активно вещество - Алфа-циперметрин 6%. Доказано ефективен инсектицид срещу многочислени популации на открито и закрито на широк спектър летящи и пълзящи насекоми.
НУВАН
9,50 лв.
(с данък)
НУВАН ФАРМА е широкоспектърен инсектицид за борба с кърлежи, въшки, бълхи, мухи, мравки, хлебарки, дървеници и други ектопаразити.